Voordracht Bart Staes op maandag 17 februari in CC Scharpoord, Knokke-Heist !! (NIEUWE DATUM)

14 November 2013

Voordracht Bart Staes op maandag 17 februari in CC Scharpoord, Knokke-Heist !! (NIEUWE DATUM)

Groen Knokke-Heist nodigt je van harte uit  op de voordracht met als thema "Europa", door Europees Parlementslid maandag 17 februari 2014 om 20.00? CC Scharpoord ? lokaal 200

Bart STAES.

Bart Staes is Europarlementslid voor Groen sinds 1999 en lid van de fractie Groenen / Europese Vrije Alliantie.

Hij is eerste ondervoorzitter van de Commissie Begrotingscontrole, is lid van de Bijzondere Commissie rond georganiseerde misdaad, corruptie en witwassen. Hij is als Europarlementslid ook lid van de parlementaire samenwerkingscommissie EU ? Rusland., idem voor de Commissie EU-Centraal-Azië en ook voor de Euro-Latijns-Amerikaanse Parlementaire vergadering.

Bart Staes verwierf een groot respect bij erg veel collega-Europarlementsleden uit de diverse fracties, omwille van zijn ijzersterke dossierkennis, werkkracht en sociale bewogenheid. Hij bouwde een expertise op wat betreft Ontwikkelingssamenwerking, Milieubeheer, Volksgezondheid en Voedselveiligheid.

Van opleiding is Bart Staes (°1958 te Izegem, woonachtig in Antwerpen) leerkracht (regent Nederlands ? Engels ?Economie). Hij is tevens de auteur van o.m. "Echo's voor een ander Europa", (2004 + 2009) en van "GGO-'s : Droom of nachtmerrie" (2012). Ook verscheen vorig jaar het e-book "De onzichtbare hand die ons wurgt".

Allen welkom op 17 februari !